Om oss

Seasafari Øksnes er et familieeid selskap som leverer naturbaserte opplevelser og tilbyr skyss av passasjerer. Med lang erfaring og naturfaglig kunnskap ønsker vi å formidle store opplevelser fra yttersida av Øksnes og Sortland.

Sikkerhet, service og ansvarlig tilnærming til naturen er vår førsteprioritet! Båtførere har sikkerhetsopplæring og godkjente sertifikater for befordring av inntil 12 passasjerer. Vi har god lokalkunnskap og er levende interessert i fugler og dyr langs kysten.

Sikkerhet

Vi har fokus på sikkerhet og alle avganger blir derfor vurdert i forhold til vær og værutsiktene. Våre sikkerhetsrutiner blir gjennomgått før avgang og  alle passasjerer får utlevert godkjente flytedrakter og redningsvester. Båtene er utstyrt med navigasjonssystemer, radioutstyr og annet pålagt sikkerhetsutstyr.

Båter

Våre tre båter Polarcirkel Diving 785, 845 og Polarcirkel Adventure 860 er utstyrt med 300, 2×200 og 2×200 HK av typen Yahama. Båtene er sertifisert for 12 Pax pr båt + sjofør, og vi har med det kapasitet for inn til 36 passasjerer. Båtene er robuste og svært godt egnet til forholdene på «yttersida».